Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik binalımızda kullanılan anne malzeme Betopan’dır. Üretici şirket Ankara Kıran gurubu olup malzemeyi dış tabiat şartlarına karşı 50 sene garanti vermektedir.

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, gemi, şimendifer veya kargo uçakları ile yapılmaktadır.Yaklaşık 7m ahşap kaslı bir kamyon 90 m² prefabrik çatı malzemesi allıkır.Averaj yekûn ağırbaşlılık 7-9 ton ortada değişir.

Prefabrik ev bark yalıtım donanımı satın almış olduğunız firma aracılığıyla kurulum aşamasında uzmanlarca gerçekleştirilir. önceki üretimli prefabrik evlerde cazibe donanımı dıştan uygulanırdı.

2023 yılı dâhilin belirlenen prefabrik mekân fiyatları listesine bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Sessiz katlı, çift katlı ve kampanyalı modellerimiz arasından dilediğinizi inceleyebilir ve yapmış oldurmak istediğiniz beyit ile alakadar olarak bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Üzerine ne denli kar evetğyer evetğsın taşıyacaktır. Kullanılan malzemeler prefabrik ev bark fiyatları 2022 senesinde belirlenen fiyatları etkileyecektir. Kullanılan malzemeler dışında ekstra olarak farklı malzemelerde kullanılabilmektedir.

Prefabrik konutlar 4 sezon kullanıma olanak esenlayacak bir yalıtım sistemi ile donatılmıştır. Her iklim şartlarına elverişli çatı üretilebilmektedir. Strüktürların kurulacağı kavuşum diyar özellikleri dikkate aldatmaınarak üretim konstrüksiyonlmaktadır.

Müstakil prefabrik ev fiyatları konutta en çok yeğleme edilen modeller arasına giren prefabrik habbe avantajları yapı sistemini bilmeyenlerce heves ediliyor.

Bununla omuz omuza yaygın olarak kullanılan ölçün mukaveleli prefabrik ev satın almalarında üretimden kuruluma bir çok iş şirket tarafından konstrüksiyonlsa da alıcı sorumluluğunda nöbetlemler bile arsa almaktadır.

Yalnızca nazar boncuğu katlı betonarme binaların üzerine konstrüksiyonlabilmektedir. Alttaki binanın dek ve arızasız bir tavan zeminine iye olması gerekmektedir.

Satış sonrası prefabrik evde gerekebilecek olası servis taleplerini karşılayacak bir ekibin bulunup bulunmamasına özellikle nazarıitibar edilmelidir.

Duvarlar arasına gizlenmiş duvar kalınlığını geçmeyen portörlar dar içinde maksimum enlilikte hafif ve ergonomik kullanımda mekanların oluşmasına önemli katkı sağlıyor. Bu konforuyla çelik ev bark villa projelerinin gerçekleştirilmesi muhtevain önemli alternatif oluşturmaktadır. Geniş mekan avantajıyla villa seçimlerinde betonarme modelini gölgede bırakmaktadır.

Prefabrik binalımızda kullanılan anne malzeme Betopan’dır. Üretici firma Ankara Yığın gurubu olup malzemeyi dış natür şartlarına karşı 50 yıl garanti vermektedir.

Siz de yakışır fiyata birinci sınıf bir prefabrik eve sahip yürütmek isterseniz, tesislerimizde kaliteli malzemeler kullanılarak ve standartlara akla yatkın olarak üretilen prefabrik evinize en munis fiyatlarla kavuşabilirsiniz.

İletişim formunda paylaştığım zatî verilerime üstüne ışıklandırma Metnini okudum. Paylaştığım zatî verilerimin meselelenmesine degajeça isteme gösteriyorum.

Report this wiki page